Balon na topli zrak

Sudionici imaju priliku postati gospodari neba u balonu na topli zrak. Uz pilota i ostale članove balonaške ekipe, sudionici će pomoći pri dizanju balona i njegovoj pripremi za uzlijetanje. Ukoliko su pogodni vremenski uvjeti (bez vjetra i kiše) sudionici će moći uživati u prekrasnom pogledu.

Dragon boat

Okuštajte tradicijsku disciplinu veslanja na leđima zmaja dok bubnjar podiže atmosferu i potiče veslače na pobjedu. Drevna kineska vještina razvoja timskog duha starija više od 2000 godina. Čamci u obliku zmaja primaju do 20 veslača koji mogu svoju snagu i timsku koordinaciju isprobati u utrci ili jednostavno uživati u veslanju. U svakom čamcu sudionici imaju na raspolaganju profesionalnog kormilara te bubnjara kojeg biraju sami unutar svog tima.

Segway poligon

Sudionici imaju priliku isprobati vožnju samobalansirajućim transporterom na posebno osmišljenom poligonu. Svaki sudionik prolazi osposobljavanje i testnu vožnju spretnosti zajedno sa svojim instruktorom koji pomaže tijekom vožnje.  Na raspolaganju je nekoliko Segway-a koje je moguće brendirati sukladno željama klijenta.

Sokolarstvo

Upoznajte se s plemenitom vještinom sokolarstva. Približiti ćemo Vam život gospodara neba i otkriti njihove tajne. Program  se sastoji od:

  • uvodnog izlaganja u kojem se govori o povijesti sokolarstva, vrstama ptica grabljivica i njihovim osobinama i razlikama,
  • prikaza leta i demonstracije lova na vabilicu te
  • slobodnog programa u kojem možete pticu (sokola i orla) staviti na ruku te osobno osjetiti njihovu snagu.

Škola sigurne vožnje

Škola sigurne vožnje odnosi se na treninge sigurne vožnje, sustavnu i profesionalnu edukaciju vozača,  specijalizirane edukacijske programe za vozače i početnike te consulting za ekonomično upravljanje voznim parkom. Kako bi doznali brojne prednosti koje Škola donosi za Vašu tvrtku.

BERG Pedal go kart

Posebno dizajnirani auti na pedale koji su u potpunosti ekološki prihvatljivi. Sudionici voze po posebno osmišljenom poligonu, a važno je što preciznijom vožnjom ostvariti najbolji timski rezultat.

Iz galerije

Baloni

Baloni Baloni Baloni Baloni

Newsletter